Екстеншъните са най-лесният, бърз и приятен начин за удължаване и сгъстяване на косата. Основното им предимство пред всички останали методи за удължаване е, че поставянето им отнема по-малко от 2 минути и можеш да го направиш сама по всяко време, без да посещаваш фризьора си.

Нашите екстеншъни се захващат за косата, благодарение на т.нар. клипсове или щипки (clip-in технология), които са абсолютно безопасни за употреба и невидими в косата. Разбира се, и максимално издръжливи.

Качество на екстеншъните

Добрите екстеншъни се произвеждат от 100% естествена коса. Но това не е достатъчно.

За да ти предложим най-качествените екстеншъни на българския пазар, #GrivaHair са създадени от 100% реми коса (най-високият клас естествена коса в света), с косъмчета, подредени в една посока (корените са от страната на клипсовете, а връхчетата са накрая). Това гарантира огледалния блясък и дълъг живот на всеки комплект.

MultiTone Еxtensions Technology

Технология „Мултитон“

Най-голямото предимство на #GrivaHair е технологията „Мултитон“, защото за първи път в България можеш да притежаваш екстеншъни, създадени според последните иновации. „Мултитон“ е специален начин на боядисване, благодарение на който екстеншъните могат да се смесват изключително лесно и незабелязано дори с коса, леко различен по цвят. Това е така, защото #GrivaHair имитира отблясъците на естествената ти грива, за да не изглежда „пластмасова“ или изкуствена, а жива и блестяща.

Подходящи грамаж и дължина на екстеншъните

Нашата философия е да ти предложим оптималните грамаж и дължина, за да не се налага да прекарваш дни в търсене на най-подходящия вариант. Ние сме направили това вместо теб. Затова #GrivaHair е 160 грама и е дълга 50 см, които са напълно достатъчни, за да преобразиш видимо визията си и това да изглежда напълно натурално. Всеки комплект съдържа 10 реда с различна широчина и следователно, различен брой щипки – 2х4 щипки, 2х3 щипки, 2х2 щипки и 4х1 щипка. Те не тежат и осигуряват равномерно разпределение по скалпа, затова никой няма да ги забележи. А само ще се удиви от блясъка ти!

Омбре ефект

Знаем, че искаш да си в крак с последните тенденции и не веднъж си се замисляла как ще ти стоят така модерните омбре или балеаж. Вероятно ще ти паснат идеално, но за да ти спестим главоболията, които неизменно съпътстват всяка промяна в цвета, нашите екстеншъни се предлагат и в омбре вариант.

Така ти получаваш 3 ползи едновременно – обем, дължина и променен цвят с нула риск. Недей да експериментираш с естествената си коса, защото трайното изсветляване може да я увреди. Просто отдели 2 минути, за да си сложиш #GrivaHair и се подготви за всички погледи, които ще събереш.

Коса, „жива“ като твоята

Тъй като нашите екстеншъни са направени от 100 % естествена коса, можеш да ги изправяш, къдриш или стилизираш, както желаеш. Само си представи всички прически, които можеш да си направиш – плитки „Кардашиян“, плажни вълни, фалшив бретон, ситни къдрици, цветя или водопад от кичури… Единственото ограничение е въображението ти!

Естествената коса трябва да получава същите грижи като твоята, затова можеш да миеш със шампоан и балсам екстеншъните си. Не забравяй да използваш термозащитен спрей преди обработка с горещи инструменти и нанасяй кристали след това. Не се притеснявай да финишираш и с лак за коса. Все пак имай предвид, че косъмчетата в комплекта не получават естественото подхранване от скалпа, затова грижите, които полагаш за тях, могат да удължат живота им с месеци. Освен това, ако все пак искаш да промениш цвета им по една или друга причина можеш да го направиш като спазваш едно просто правило – винаги боядисвай в по-тъмни цветове и никога не изсветлявай.

Безплатна доставка за цяла България

Поръчването на #GrivaHair е лесно като поставянето им – просто избери твоя цвят, добави в количката и готово.
Можеш да поръчаш и на фесбук страницата ни, на 088 483 8380 или на лично съобщение в инстаграм – @griva.bg